sâmbătă, 19 martie 2011

Gaiţă beat in Parlament (2)


Am continuat vânătoarea de parlamentari pe holurile Palatului Parlamentului şi le-am pus diverse intrebări: "Ati avut vreodată vise onirice?" "Care sunt persoanele licenţioase din parlament?" Cine a scris piesa: "Cântăreaţa chioară"? "Usturime, rău mă doare, cand mi-l bagă bine-mi pare, ghici ce e"? "Aţi călcat in ceva, că miroase?" etc. Pe urmă m-a apucat subit o durere de măsea si-a trebuit să mă tratez cu palincă. Cât pe ce să borăsc pe doamna Ministru Secretar de Stat in Ministerul de Finanţe.
Fragmentul a fost difuzat in februarie 2008, pe PrimaTV, in cadrul emisiunii : România lui Gaiţă.

3 comentarii:

  1. Viorele, tu esti? Nu stiam ca ai blog... Pai cu teveu' cum ramane, nu mai apari? Si cu pestii aia din dreapta ce e, n-ai gasit si tu niste gaitze mai de doamneajuta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Durduliul cu licenţele a fost fantastic! :)) Şi duduia cu "un biet finanţist"... Oh, Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Izabela: n-am gasit niciun stol de pasarele, gaitze nici atat, ca puneam, si la pesti nu pot sa renunt ca le da de mancare fica-mea Diana (are 4 ani). La Teveu apar chiar in seara asta, la Plasa de Stele pe Antena1 in jur de ora 21.00. intr-un interviu "incendiar" cu Stapanul Almanahelor, Marian Vanghelie.
    @Andrei: si cand te gandesti ca intr-un fel sau altul, cineva ii voteaza, ca s-ajunga-n Parlament. Oricum marea masa se regaseste in alesi de unde concluzia fireasca: avem parlamentarii pe care ii meritam.

    RăspundețiȘtergere