miercuri, 30 martie 2011

Intrebarea fără răspuns


Doamna pe care o vedeţi in materialul video de mai sus ar fi meritat un premiu pentru răbdare. Eu cred că ii curge prin vene niscaiva sânge de Sisif, altfel nu-mi explic cum de a luat-o de la capăt de atâtea ori, netulburată si cu zâmbetul pe buze. Interviul a durat cu totul vreo 30 de minute, dar sunt convins că ar fi putut dura mult mai mult. 
Materialul a fost difuzat in februarie 2008, pe PrimaTV, in cadrul emisiunii : România lui Gaiţă.

3 comentarii:

 1. Te-ai dat la blonde, pentru ca le stii mai sfioase si mai blande. La brunete focoase nu le-ai lua interviu, frica pazeste pepenii :) Oricum, daca eram in locul blondei, ti-as fi facut lemnele alea guler de blana. Apropo, n-a cedat nicio clienta? Nu ai niciun cucui?

  RăspundețiȘtergere
 2. "Pai vezi mai musiu. Asta e cusurul tau: esti magar, violent si fara manere."

  RăspundețiȘtergere
 3. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. DACĂ NU AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

  RăspundețiȘtergere