marți, 15 martie 2011

Gaiţă beat in Parlament (1)


Parlamentari beţi aţi mai văzut (vă mai aduceţi aminte de cel care a adormit cu capul pe volan intre-o intersecţiie din Constanţia prin 2006?), dar reporteri beţi in Parlamentul României nu cred c-aţi mai văzut. M-am transformat pentru câteva ore in "Cetaţeanul turmentat" am pornit la vânătoare de parlamentari şi uite ce-a ieşit. Voi ce credeţi, in sticlă era vodcă sau apă plată?
Fragmentul a fost difuzat in februarie 2008, pe PrimaTV, in cadrul emisiunii : România lui Gaiţă.

6 comentarii:

  1. O durere de măsea :)) Genială justificare pentru utilizarea corespunzătoare e cocârțului din bidon, iar pupatul de final a fost vișina din damigeană.

    P.S. - Ăla care a adormit cu capul pe volan într-o intersecție din Constanța nu era parlamentar - mai rău, era și, atenție, încă mai este, președintele Consiliului Județean Constanța.

    RăspundețiȘtergere
  2. ah! incercarea de a fi politicos intr-o situatie...nepoliticoasa de dragul obiectivului si de teama opiniunii publice ma dezgusta, sincer. amuzant momentul realizat insa nu pot sa nu ma gandesc la lipsa de coloana vertebrala a senatorilor in cauza. sincer o atitudine oarecum mai ferma s-ar fi impus. politicoasa insa...ferm respingatoare. de ce nu? pai daca se difuzeaza si pierde un vot al consumatorului de alcool?vorba aia: romanu-i tuicar de fel. momentul,repet,foarte haios.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andrei:La PS, acorda-mi ai tu circumstante atenuante, ca din Canada asa s-a vazut. In orice caz stiu ca m-a distrat mult intamplarea asta, la cat de seaca era viata politica din Canada.
    @eufaranume: daca politicienii nostri ar forma cu adevarat o clasa politica, atunci ti-as intelege dezgustul. dar cand ei doar isi taraie basinile prin Parlament si nu stiu cum sa plece mai repede in vacanta si cum sa propuna legi care sa le justifice matrapazlacurile, tu vorbesti de coloana vertebrala?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Viorel
    Cum adică nu avem clasă politică, musiule? Păi mătăluţă nu ai observat câtă greutate are clasa noastra politica bag samă. Ia să pui matale un cântărel din cela cum se găseşte la aprozar în faţa parlamentului şi să urci stimabilii pe el. Şi apoi să treci pe caieţel şi abia atunci să faci comparaţiune cu alte state. Ei?! Io cre'că multă lume ar fi de-a dreptul invidioasă văzând câtă bunăstare se citeşte pe chipul domniilor lor, aşa rotunde şi rumene :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Circumstanțele se acordă, însă, daca-mi permiteți să întreb politicos: de ce dracului nu ați rămas în Canada?!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andrei: sunt mult prea multe de zis la intrebarea asta. Pe scurt, pentru ca dupa 8 ani inca nu ma simteam "acasa". Pe lung, poate povestim o data, la un suc, o bere, sau alte lichide.

    RăspundețiȘtergere