joi, 24 mai 2012

Fake interviu cu Călin Goia

La început a fost un interviu normal cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia, cu întrebări banale de genul: care este cel mai bun lucru pe care l-ai făcut in viaţă, ce apreciezi la o femeie, care e cea mai penibilă întâmplare din viaţa ta, etc. Numai că, după ce Călin a plecat, mi-am făcut de cap si am schimbat  întrebările.



 

joi, 17 mai 2012

Fake interviu cu Maia Morgerstern

Marturisesc ca am avut ceva emotii la realizarea acestui fake interviu. Imi era teama ca marea doamna a teatrului si a filmului romanesc (si nu numai) n-o sa guste genul asta de umor. Oricum, chestia cu farfuria pusa deasupra oalei a fost un capriciu de ultim moment al actritei, capriciu cu care a trebuit sa coabitez apoi. (totul a pornit de la intrebarea "capcana" a doamnei Morgenstern: "arat bine copii?" si de la raspunsul mult prea sincer dat de unul dintre operatorii nostri: "v-ar mai trebui un pic de crema anticearcan". In momentul ala am crezut ca Maia o sa se ridice si o sa plece. A inghitit insa in sec si a gasit solutia salvatoare: lumina trebuie sa vina de jos in sus. Si asa a aparut farfuria (pe post de reflector) pe oala. Enjoy!
PS: pt cei care sunt prima oara aici si nu stiu cum se face un fake-interviu, iata reteta: 
La început a fost un interviu normal cu actrita Maia Morgenstern, cu întrebări banale de genul: care este cel mai bun lucru pe care l-ati făcut in viaţă, ce apreciati la un barbat, care e cea mai penibilă întâmplare din viaţa dvs, etc. Numai că, după ce Maia a plecat, mi-am făcut de cap si am schimbat  întrebările.



marți, 15 mai 2012

Fake interviu cu Laurentiu Duta

La început a fost un interviu normal cu Laurentiu Duta, unul dintre membrii fondatori ai trupei 3 Sud Est, cu întrebări banale de genul: care este cel mai bun lucru pe care l-ai făcut in viaţă, ce apreciezi la o femeie, care e cea mai penibilă întâmplare din viaţa ta, etc. Numai că, după ce Laurentiu a plecat, mi-am făcut de cap si am schimbat  întrebările.



miercuri, 2 mai 2012

Fake interviu cu Dan Teodorescu

La început a fost un interviu normal cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, cu întrebări banale de genul: care este cel mai bun lucru pe care l-ai făcut in viaţă, ce apreciezi la o femeie, care e cea mai penibilă întâmplare din viaţa ta, etc. Numai că, după ce Dan a plecat, mi-am făcut de cap si am schimbat  întrebările.



Fake interviu cu Sofia Vicoveanca

La început a fost un interviu normal cu marea cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca, cu întrebări banale de genul: care este cel mai bun lucru pe care l-aţi făcut in viaţă, ce apreciaţi la un barbat, care e cea mai penibilă întâmplare din viaţa dvs, etc. Numai că, după ce dna Vicoveanca a plecat, mi-am făcut de cap si am schimbat  întrebările.

Fake interviu cu Irinel Columbeanu

La început a fost un interviu normal cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu întrebări banale de genul: care este cel mai bun lucru pe care l-aţi făcut in viaţă, ce apreciaţi la o femeie, care e cea mai penibilă întâmplare din viaţa dvs, etc. Numai că, după ce dl Columbeanu a plecat, mi-am făcut de cap si am schimbat  întrebările.  
PS: din acest interviu veti afla, printre altele, ce fel de buze are Ana Lesko.