joi, 19 iunie 2014

Ţara lui Gaiţă (6)



Prezentare: În cartea “Ţara lui Gaiţă“, autorul scrie despre ce ştie el mai bine, adică despre viaţa politică din România. Sau despre ce crede el că ştie mai bine. Dar oare el chiar ştie ce crede, sau numai crede că ştie ? Aceasta-i întrebarea. Iată aşadar încă un motiv pentru a citi această carte şi a afla singuri răspunsul. Cititorule, cumpără cu încredere această carte, pentru că îţi va aduce numeroase beneficii, printre care şi pe acela de a cheltui 30 de roni. Rămâne să decizi la sfârşitul cărţii dacă au fost cheltuiţi cu folos sau nu. (oricum, idiferent de ceea ce vei decide, banii înapoi nu-i vei mai vedea, aşa că e mai bine să decizi de la început că au fost cheltuiţi cu folos). Sună acum şi comandă cartea la preţul uimitor de doar 30 de roni. Comandă acum cartea şi vei primi o colivie în care să-ţi pui păsărica sau păsărelele, după caz. Dar stai, asta nu e tot. Sună acum şi vei primi un cadou nelipsit din orice gospodărie : un mixer. Dar nu orice fel de mixer. Un mixer audio cu trei viteze. Mai mult, odată cu cartea vei primi şi o ascuţitoare de creioane marca Vorner. Şi tot n-am terminat, vei mai primi şi o husă pentru mixerul audio cu trei viteze. Nu mai stai pe gânduri, comandă imediat cartea “Ţara lui Gaiţă“! Vei primi odată cu ea o colivie goală, un mixer audio cu trei viteze, o husă pentru mixer, o ascuţitoare de creioane marca Vorner şi toate acestea, la incredibilul preţ de 30 de roni.Ofertă unică, chilipir curat!
PS: Deşi azi a plouat cu găleata, echipa de la marketing şi-a facut datoria. Bravo fetelor, aveţi o umbrelă roşie de la mine. Faceţi si voi cu schimbul, atunci când plouă.


 

2 comentarii:

  1. Esti Exceptional ,te ascult la Psihologul muzical ,cu Andrei Partos!Felicitari pentru prezenta minunata in emisiune,pentru propunerile muzicale si mai ales pt glumele tari! pe bune ,ai mult umor,te felicit si-ti doresc mult,mult succes!Toate poantele sunt inspirate,bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. E un pic cam prea mult, dar sa fie primite:))

      Ștergere