miercuri, 31 iulie 2013

Tembelefonul lui Gaita: rromii la hotel Ramada


Nasparliilor si dilimandrosilor,  farsa asta este despre cum a vrut sa sa babardeasca  un cuplu de rromi in luna de miere la un otel de 5 stele.  Da ce sa vezi, praleo?  Luna de miere tine decat o zi la otel, c-asa vrea muschii barosanilor de la Ramada. Sa moara ce-am pa casa, daca va mint.



tembelefonul lui gaita, viorel gaita, maria de la kissfm, farsele lui gaita, cronica carcotasilor, viorel gaita, lumea lui gaita

luni, 29 iulie 2013

Tembelefonul lui Gaita: Furtul secolului


Şapte tablouri semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin şi Lucian Freud, evaluate la peste 200 de milioane de euro,  au fost furate din muzeul Kunsthal din Rotterdam în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2012.
Urmare a denuntului unei foste iubite, 3 romani au fost arestati pe 21 ian 2013 in legatura cu acest furt. Pornind de la aceasta stire l-am sunat pe dl Vasile Parizescu, pictor, desenator și colecționar de artă român, fondatorul și președintele Societății Colecționarilor de Artă din România si i-am propus spre vanzare tablourile, Maria jucand rolul iubitei turnatoare. Ce a iesit va invit sa ascultati in continuare.



Furtul secolului, viorel gaita, lumea lui gaita, tembelefonul lui gaita, kissfm, glumele lui gaita, farsele lui gaita la kissfm

duminică, 28 iulie 2013

Tembelefonul lui Gaita: Party in cimitir


In care veti face cunostinta cu o administratoare de cimitir belea, care ia foc atunci cand i se spune ca va avea loc o petrecere in cimitirul ei, dupa ora 20.00.




Tembelefonul lui Gaita, farsele lui gaita, glume kissfm, Maria kissfm, viorel gaita, lumea lui gaita, glumele lui gaita

sâmbătă, 27 iulie 2013

Tembelefonul lui Gaita: Pisica care latra




Stiati ca daca dati mancarica de caine unei pisici, aceasta incepe sa latre? Nu stiati? Nici doctorul veterinar pe care l-am sunat  de urgenta nu stia.



farsele lui gaita, kissfm, tembelefonul lui gaita, viorel gaita,, glume la kissfm, cronica carcotasilor, pisica care latra


vineri, 26 iulie 2013

Tembelefonul lui Gaita: Femeie santajata suna la politia din Sibiu


Sotia prefectului dintr-o localitate cunoscuta e santajata tocmai de catre femeia care-i face curat in casa. Aceasta din urma detine niste casete video in care sotia prefectului apre in compania unor antrenori de fitness in ipostaze compromitatoare. Pentru a pune mana pe casete femeia e dispusa sa faca orice.



farsele lui gaita, kissfm, tembelefonul lui gaita, viorel gaita, tembelefonul lui gaita, glume la kissfm, cronica carcotasilor

joi, 4 iulie 2013

Grupul GEOF, locul II la Festivalul Artei si Creatiei Studentesti, Timisoara 1987


Un text indraznet, o interpretare curajosa si multa, multa inconstienta. Textul a trecut cu brio de cenzorii care l-au vizionat inainte, la rece si care si-au smuls parul din cap apoi, cand l-au vazut cu interpretarea aferenta, in spectacol, la Timisoara. Regimul Ceausescu se clatina din temelii. Peste doi ani avea sa cada... e drept, ca nu singur.
Grupul de satira si umor GEOF al Universitatii din Bucuresti. Componenta: Adrian Gologan, Viorel Gaita, Branzea Petrus. Cine a vazut spectacolul, mana sus!


cenzura, ceausescu, satira, geof, viorel gaita, 1987, festivalul artei si creatiei studentesti, timisoara,